The book

Omslag 'Een hemels avontuur' (voorzijde)
'Een hemels avontuur'
- ISBN: 9789491728099
- Paperback: € 15,95
- E-book: € 10,99
- Inkijken: bladeren
- Bestellen: bol.com
Omslag 'Een hemels avontuur' (achterzijde)

  Now also available in English
Our book is now available in English:
Fly Akasha!: A hands-on guide to explore your Akashic Records

Op 29 augustus 2014 verscheen ons boek over de Akasha Kronieken.

Het is een praktische gids waarmee je het werken met de Akasha kronieken snel een plek kunt geven in je dagelijkse leven.

Inkijkexemplaar

Hieronder enkele passages uit de Inleiding:

Plek van overzicht
Volgens sommige spirituele tradities gaat je ziel na je dood naar een plek van overzicht. Daar aanschouw je in grote helderheid het leven dat achter je ligt. In een flits trek je daar alle essentiële lessen uit. Je ziet ook de fundamentele verbanden met de levens die aan dit voorbije leven voorafgingen en met de mogelijkheden en uitdagingen van toekomstige incarnaties.

Het is een prachtige gedachte dat er zo’n plek van overzicht is. Een stuk minder aantrekkelijk aan deze gedachte is dat je deze plek pas bereikt nadat je bent overleden. Zou het niet geweldig zijn als je er ook kan komen zonder eerst te hoeven sterven?

Wij zijn ervan overtuigd dat dit kan. Namelijk door het raadplegen van het kosmische geheugenveld dat ons altijd en overal omgeeft, oftewel de Akasha Kronieken.

Het woord Akasha komt uit het Sanskriet en betekent: uitspansel, hemel of ether. Tegenwoordig zeggen we ook wel: het veld.

Uitverkorenen
De kunst van het raadplegen van dit kosmische geheugenveld was tot voor kort voorbehouden aan een kleine groep uitverkorenen: mediums met een zeldzaam aangeboren talent op dit gebied, zoals Edgar Cayce en Rudolf Steiner. Ook waren er spirituele beoefenaars met een hoge graad van inwijding, die hun kennis voor het brede publiek geheim moesten houden.
Maar gelukkig is daar sinds kort verandering in gekomen.
De geheimhouding is doorbroken.

De Akasha Kronieken bieden je een fascinerende plek van overzicht. Een zeer ruim perspectief waardoor je meer greep krijgt op belangrijke aspecten van je leven: je doelen, je relaties, je werk, je persoonlijke ontwikkeling en de projecten die je onderneemt of nog wilt gaan ondernemen. En je bent van niemand afhankelijk, want dit overzicht ontwikkel je zelf.

‘Een hemels avontuur, leven en werken met de Akasha Kronieken’ vertelt je precies hoe je deze kostbare geestelijke bron – op een verantwoorde manier – kunt aanboren.

Je kunt het boek hier bestellen.

  Informatie voor de pers